woensdag 15 april 2009

Vreemde eter aan tafel...


Ik weet niet, waar het nou aan ligt, hoor.
Maar de laatste paar dagen hebben we op het balkon steeds vaker vreemde eters aan tafel...
Eerst was er die halsbandparkiet, die steeds op bezoek kwam(en nog steeds komt) en op
gegeven moment ook vriendjes en/of familie meenam.
Vandaag hadden we er weer een nieuwe bezoeker bij!

Ik zat gewoon nietsvermoedend even op de bank, toen ik op gegeven moment iets uit mijn ooghoeken buiten bij de vetbollen en het vogelhuisje zag. Nou was het de hele ochtend al best druk met meesjes, spreeuwen en natuurlijk onze parkiet, die al een paar keer in de boom had gezeten. Dus ik dacht, dat het wel weer een spreeuw of zo zou zijn en eigenlijk gaf ik er verder niet veel aandacht aan.
Totdat het ineens tot me doordrong, dat dat "iets" wel erg groot was voor een spreeuw. Dus toch maar even een blik werpen dan maar. En toen zag ik dus pas, dat het een grote bonte specht was die daar lekker van een vetbol zat te smikkelen!!!
Nou moet ik eerlijk bekennen, dat ik nog nooit een specht heb gezien in het wild.
Dus ik werd er best een beetje hieperdepieper van...
Mja, de foto is helaas niet helemaal super. Dat komt deels, omdat de foto door een raam is geschoten en deels, omdat ik door de opwinding en doordat het ineens snel moest, ook niet echt naar de instellingen heb gekeken. Ik heb de camera verder nog wel de hele dag op tafel laten liggen in de hoop, dat ie misschien nog terug zou komen. Maar ik heb hem helaas niet meer gezien...

Groetjes,
Karin

0 reacties:

Een reactie posten