woensdag 15 april 2009

Ja, hoor! Daar ie tie weer!!!


Gisterenmorgen zat ie er ineens weer!
Ja, hij of zij... Ik heb eigenlijk geen idee, wat het nou eigenlijk precies is. Ik heb ook eigenlijk geen idee, hoe en of je dat ergens aan kan zien zo...
Misschien dat iemand, die dit leest hier, het wel weet.
Mocht dat nou zo zijn, laat het dan even weten!
Voor het gemak zal ik het nou maar even op een hij houden...

Het was eigenlijk weer net zo raar, als de vorige keer...
Ik zat lekker op mijn gemak in de kamer aan de koffie en ineens hoor ik buiten zo'n typisch parkietengeluid.
Misschien ken je het wel. Een beetje hoog krassend geluid. Nou weet ik inmiddels, dat er hier in onze buurt nogal veel van die halsbandparkieten zitten en als ik de post aan het lopen ben hier in de wijk, hoor ik ze ook op sommige plekken. Je gaat het dus op gegeven moment wel herkennen. Maar dan nog blijf ik het heel raar vinden, als ik dat geluid zo dichtbij me hoor...
Zeker als ik nu naar buiten kijk met dat koude natte rotweer, dan verwacht je toch gewoon niet, dat er zo'n pracht beestje in de boom zit? Maar wel dus!


Zoals je ziet had ik er gelijk de camera bij gepakt.
Tot nu toe was er nog niet echt iets leuks geweest, om mijn nieuwe camera op uit te proberen. Dus dit kon ik niet voorbij laten gaan natuurlijk!


Ook zoiets raars trouwens. Normaal als ik een vogeltje op het balkon zie en ik ga dan naar buiten voor een foto te maken, dan is zo'n vogeltje al heel snel gevlogen. Deze dus niet! Hij ging gewoon door met waar die mee bezig was, alsof er niks aan de hand was. Beetje veren poetsen, beetje rond kijken, af en toe van tak verwisselen. En hij had me heus wel gezien en gehoord... Maar het interesseerde hem gewoon niks!


Vanmorgen was ie er ook weer even trouwens.
Ik had alleen nou helaas geen tijd, om mijn camera erbij te pakken. Was wel jammer, want hij was dit keer niet alleen! Deze keer waren ze met zijn drie├źn!


Ben benieuwd, of ze er morgen er ook weer zijn.
Of in ieder geval eentje...
Ik leg de camera in ieder geval alvast klaar!

Groetjes,
Karin

0 reacties:

Een reactie posten