vrijdag 8 mei 2009

Abraham is in tha house!!!


Hieperdepiep Hoera!!!!!
Vandaag is de grote dag, dat mijn schatje Bennie zich Abraham noemen mag!!!


En dat zal ie weten ook!!! Hij valt vandaag van de ene in de andere verrassing hihi...

Begon vanmorgen al, toen ie om half 4 zijn bed uitkwam om naar de krant te gaan...
We hadden natuurlijk de kamer versiert met slingers, vlaggetjes en aan de eettafel had ik een levensechte Abraham neergezet! Dacht eigenlijk, dat ie zich daar rot van zou schrikken, want dat hadden Mike en ik gisteren al de hele avond toen ie bij ons achter de bank lag(Abraham dan, niet Ben ) De buurvrouw en buurjongen hadden er ook last van, want voordat Ab hier lag, lag ie eerst bij hun thuis whoehahaha...
Maar dat schrikken van Ben viel eigenlijk reuze mee. Eigenlijk omdat ie al een verhaal van een vriendin van ons had gehoord en dat had ie toch enigzins in zijn achterhoofd...
De schrik kwam eigenlijk pas, toen ie de voordeur uitstapte en naar zijn auto liep, want niet alleen de kamer was versiert. De hele wijk is zo'n beetje versiert!!!
Overal, waar ie keek, hangen ballonnen en pamfletten met zijn foto erop en "hoera, Ben is 50!!!". Met als klap op de vuurpijl zijn auto, want die was ook helemaal vol geplakt whoehahhahah!!!!Vanavond gaan we nog lekker eten en dan morgen hebben we eigenlijk pas echt feest!
Maar vandaag was ook al heel leuk!!!

Liefs,
Karin

PS: Mocht je Ben ook nog willen feliciteren, dan kan dat via b.truckers@hotmail.com of via zijn hyvessite: http://trucker-bennie.hyves.nl/.

Ben ziet Abraham !UPDATED!

0 reacties:

Een reactie posten