donderdag 8 oktober 2009

De draad weer oppakken...


Hallo allemaal,

Het is alweer een tijd geleden geweest, dat ik iets geplaatst heb.
Maar eerlijk gezegd heeft mijn hoofd er ook niet echt naar gestaan om te bloggen.
Tijdens onze vakantie heeft Ben, mijn mannetje, een lichte hersenbloeding gekregen toen we een dagje Ouwehand in Rhenen zouden gaan doen. En we hebben daar best onze handen aan vol.

In eerste instantie wisten we niet eens, wat er eigenlijk gebeurde.
We waren net een kwartier in Ouwehand, toen Ben ineens heel erg duizelig en misselijk werd en ontzettend begon te zweten. We dachten eigenlijk dat er iets met zijn suiker niet goed was, omdat hij ook diabeet is. Normaal gesproken zou ie dan iets eten en dan ging het wel weer. Maar deze keer dus niet.
Hij is toen door iemand van het dierenpark naar een huisarts in Rhenen gebracht, die gelijk zijn suiker controleerde. Maar dat bleek het dus niet te zijn. Ben heeft toen daar een paar uur gelegen en toen wist die huisarts het ook even niet meer. We moesten maar een nacht in een hotel doorbrengen en de volgende dag rustig aan naar huis. Achteraf gezien hartstikke stom natuurlijk, want hij had Ben gewoon naar een ziekenhuis moeten laten brengen. Maar goed, het is nou eenmaal zo gegaan. Je kon aan Ben ook niet merken, dat het een hersenbloeding zou zijn, want zijn spraak en zo was gewoon normaal. En je neemt ook aan, dat een huisarts toch wel weet, wat wel en niet kan. Dus we hebben dat gewoon maar gedaan.

Thuis zijn we naar onze eigen huisarts gegaan en zij heeft Ben gelijk doorgestuurt naar een neuroloog, omdat ze aan de hand van ons verhaal het vermoeden had dat het toch een hersenbloeding of bloedpropje zou zijn geweest. De neuroloog heeft toen een MRI-scan laten maken en nu sinds een week of twee, drie weten we dan eigenlijk pas, dat het inderdaad een lichte hersenbloeding is geweest.
Best een raar gevoel, wat je dan even hebt. Want aan de ene kant schrik je je rot, omdat je zoiets eigenlijk niet verwacht en omdat je in de tussentijd zoveel andere dingen zit te bedenken wat het kan zijn, die veel minder ernstig lijken.
En aan de andere kant ben je best opgelucht, omdat je dan eindelijk iets weet en dat er dan ook eindelijk iets aan gedaan kan worden.

Inmiddels heeft ie medicijnen en heeft ie allerlei onderzoeken gehad.
En het gaat op zich ook wel steeds beter. Alleen gaat het niet zo snel, als ie zou willen en dat is best frustrerend soms. In zijn hoofd wilt ie van alles en nog wat doen, maar het gaat gewoon even niet. De neuroloog heeft wel verteld, dat het nog wel allemaal goed komt. Dus daar houden we ons dan maar aan vast.
Het heeft alleen tijd nodig. Heel veel tijd...

Liefs,
Karin Lees Meer...

vrijdag 31 juli 2009

Nog één dag...


Nog één dag en dan is het eindelijk zover: VAKANTIE!!!
Lekker even drie hele weken helemaal niks moeten en alleen maar iets doen, als je er zin in hebt! Perfekt!!! Heb er deze keer ook echt zin in... Niet dat ik er andere jaren geen zin in had, maar het is gewoon anders deze keer.
Hoop alleen, dat het weer nog even meewerkt. We gaan niet echt "weg", maar dagjes uit en dan is het toch wel leuk als het een beetje mooi weer is...

Nog één dag...

Liefs,
Karin Lees Meer...

zondag 12 juli 2009

Vakantie!!!!




Jawel!!! Ook hier is de vakantie begonnen!!!
Nou ja, voor Mike dan. Ben en ik moeten nog drie weken...
Met dat verschil, dat we nu alvast niet zo heel erg vroeg op hoeven.
Dus eigenlijk hebben we al een beetje vakantie...
Ik heb er eigenlijk best zin in. Even een paar weekjes niks!!!
Lekker, hoor!!!

Iedereen een hele fijne vakantie met hopelijk mooi weer!!!

Liefs,
Karin Lees Meer...

vrijdag 26 juni 2009

King of Pop Michael Jackson (50) overleden




Donderdag is King of Pop Michael Jackson (50) overleden na een hartstilstand.
Amerikaanse media waaronder De Los Angeles Times en CNN hebben zijn overlijden gemeld.

Enkele uren eerder was Michael na een hartstilstand opgenomen in het UCLA medisch centrum in Los Angeles.

De 'King of Pop' werd gereanimeerd, maar het heeft niet mogen baten. Waarschijnlijk wordt vrijdag autopsie verricht op zijn lichaam. CNN meldde dat hij overleden kan zijn aan voorgeschreven medicijnen.

Michael laat drie kinderen achter. Debbie Rowe werd in 1997 zijn vrouw en gaf hem twee kinderen. Prince Michael Junior (1997) en Paris Michael Katherine (1998) werden bij de echtscheiding aan Jackson toegewezen. In 2002 kreeg hij bij een onbekende moeder nog een derde kind, Prince Michael II.

(Bron: telegraaf.nl) Lees Meer...

zondag 21 juni 2009

Twitter op groen




Ik wist even niet, wat er aan de hand was toen ik vanmorgen op Twitter kwam...
Heel veel profielfoto's hadden een groene waas. Dacht eerst ff, dat het misschien een foutje was ergens. Dus maar even gegoogled om erachter te komen, wat het nou was.
Niks geen foutje dus. Twitteraars over de hele wereld maken hun profiel groen om zo hun solidariteit te tonen met de Iraanse bevolking die strijdt voor meer democratie in Iran. Via http://helpiranelection.com/ kan je je profielfoto automatisch laten aanpassen. Als je dat doet, volgt er automatisch een bericht dat andere gebruikers vraagt om ook hun solidariteit te tonen.



Inmiddels is mijn profielfoto ook aangepast, zoals tienduizenden Twitter-gebruikers mij al voor gingen.

Liefs,
Karin Lees Meer...